Animal Human Design

“Today, more than ever before, life must be characterized by a sens of universal responsibility, not only nation to nation and human to human, but also human to other forms of life” 
Dalai Lama

Krijg inzicht in het Design van jouw dier

Jouw dier is uniek, met zijn of haar unieke eigenschappen en behoeften. Het Design, oftewel de Energetische Blauwdruk, geeft inzicht in wat voor jouw dier kan werken of wat juist niet.

Eerst werpen we een blik op het energietype van het dier. Welke centra zijn er gedefinieerd? En om het nog interessanter te maken, duiken we dieper in de eigenschappen en de diverse manieren waarop deze zich manifesteren. Klinkt als een avontuurlijke ontdekkingstocht door de wereld van dierenenergie!

Tip: Stop met aanpassen, maar kijk wat voor jouw dier werkt.

SuperTip: Kijk wat jouw invloed is op je dier en vraag de connectie gids aan.

Nog eentje dan: Animal Design is heel mooi te combineren met een Dierencommunicatie consult.

Praktische info

A: Mini Animal Design Gids:
Design gids met uitleg van het Energietype van jouw dier. Hier haal je al echt heel veel uit. Zeer waardevol.

27,50 euro

B: Mini Animal & Human Design Connectie Gids: 
Jullie Designs samengevoegd, uitleg van jullie Energie types en de invloed op elkaar. Jullie uniek connectie. Verdiepend, geeft je veel inzichten.

57,50 euro

C: Maxi Animal & Human Design Connectie Gids : 
Al het bovenstaande met als extra een complete uitwerking van Type, Centra en Eigenschappen van het Design van jou en van jouw dier.  Jullie unieke pathfinder.

157,50 euro

D: Little Pawsies: E-book de nieuwe huisgenoot
Gebruiksaanwijzing van de nieuwe huisgenoot. Inhoud en wensen in overleg. Erg leuk om te geven en te krijgen. Format ideeën zoals boven of heb je zelf een leuk idee laat het weten.

Vanaf 27,50 euro.

In het contact formulier vul je de gegevens van jouw dier en jou in. Persoon/Diersoort. Naam. M/V. Geboortedatum, Geboortetijd, Geboorteplaats en Land.

Heb je vragen of andere verzoeken aarzel dan niet en neem contact met mij op.

Klein inkijkje in het Animal Design systeem

Animal Design is net als Human Design een een samensmelting van de Oosterse en Westerse Astrologie, de Chinese I’Tjing, de Kaballa, het Hindoe Chakra systeem en de Quantum Fysica. Bij dieren kijken we naar 5 energie types, 5 centra, 15 gates, 6 lijnen en 6 kanalen. Energie types zijn:

– Reflector: deze komt het meeste voor. In de Human Design komt deze het minste voor. Spiegelen de omgeving, fijne coaches
– Projector: spiegelen hun mens, over algemeen wijze dieren
– Generator: energieke dieren vol levensvreugde
– Manifesting Generator: energieke dieren, reageren snel
– Manifestor: Komt bijna niet voor bij dieren

De centra vertegenwoordigen de verwerking van energie. De gates, kanalen en lijnen gaan dieper in op de specifieke eigenschappen en de uiting hiervan. Dieren hebben 3 “hanging gates” welke contact maken met de gates van ons Human Design systeem. Gate 12, 19 en 62.

Een Design aanvragen?

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een Animal & Human Design! Als je hieronder jouw gegevens achterlaat, neem ik zo snel mogelijk contact met je op om te starten en de uitwerking in te plannen. Heb je andere vragen, kun je deze ook via het formulier stellen!