Animal Communication & Energy Healing

“The greatness of a nation and it’s moral progress can be judged by the way it’s animals are treated.”
Mahatma Gandhi

Ontdek de onzichtbare wereld van communicatie met je huisdier.

Geef je huisdier de kans om gehoord te worden en leer de unieke behoeften kennen die het geluk en de gezondheid van je huisdier bevorderen.

Dieren communicatie is goed inzetbaar bij veranderingen, bv. verhuizing, vakantie of gezinsveranderingen. 
Neem vandaag nog de eerste stap naar een diepere connectie met je huisdier. 

A: Communicatie Sessie.
  Ik tune in op de essentie van jouw dier en wat er speelt op dit moment en ik doe een body scan. We bespreken dit samen.  Je kan van te voren 1 of 2 vragen stellen, maar dit hoeft niet. 

1 uur 75 euro

B: Communicatie Sessie in combi Animal Design.
  Communicatie sessie zoals boven beschreven, na de sessie neem ik het Design van je dier met jou door. Hiermee krijg je inzicht in de energie en eigenschappen van jou dier. Hoe werkt het voor jou dier en wat kan jij voor jouw dier betekenen. Zo leer je jouw dier nog beter kennen.

1,5 uur 125 euro

Na telefonisch contact plannen we de sessie in. 
Hierna stuur ik je een betaallink en plan ik de sessie in mijn agenda in. Voor aanvang van de sessie stuur ik je de link voor de meeting.

Sessie op
locatie is mogelijk, dan zijn de reiskosten in overleg.

20220821-CJK_6122 c

Energy Healing

Er is niets sterker dan een emotionele band tussen een liefdevol mens en zijn of haar dierenvriend. Het breekt je hart als je dier pijn, verdriet of angst ervaart.

Wat als het mogelijk zou zijn om je dier te helpen loslaten en ontspannen? Een stap te maken naar een fijnere staat van zijn.

EFT (Emotional Freedom Technics) 

Bij EFT / tapping maken we gebruik van specifieke herinneringen waaraan een ongewenst negatieve emotie gekoppeld is. Door gebruik te maken van focus (visueel) en de juiste woorden (auditief) maken we verbinding met de herinnering zodat we die in het hier en nu weer kunnen voelen. Vervolgens  neutraliseren we deze negatieve  emotie met behulp van acupressuur. We tappen op een aantal punten waardoor de negatieve spanning wordt geneutraliseerd.

ik neem ik jullie beide tap voor tap mee naar een vrijer en meer ontspannen leven.

Scalar Wave Healing Technic

Een driedelige techniek om de energie door het lichaam te laten stromen, de chakra’s te zuiveren en de Scalar Wave in te brengen.

Blokkades worden gedetecteerd en gebalanceerd.

Het Immuunsysteem wordt versterkt.

Lichaamscellen worden gevoed met vitale energie. 

Energie Healing sessie EFT of Scalar Wave: 

1 uur 60 euro